Джакузито в най- общ план е хидромасажна вана с подгряване и филтрация.Ще посочим основните предимства на предлаганите от нас надуваеми джакузита Intex.

 

  1.   Лесни за пренос и съхранение. Да, това е важно предимство в сравнение с тангенторните вани и монолитни джакузита. Джакузи Intex тежи около 50 кг. Има удобен сак за пренос и съхранение. Времето за монтаж е не повече от 30 минути, а удоволствието от употребата е несравнимо.

        2.Може да използвате вашето джакузи навсякъде, където има ток и чиста вода.

        3.Лесна поддръжка- предлаганите от нас модели са напълно окомплектовани за употреба. Имате всички необходими аксесоари, за да използвате джакузито пълноценно. Сред тях ще споменем: покривало, подложка, хлоринатор за дозиране на препарати, подгряване и филтрация.

        4. Достъпна цена. Средната цена на джакузи  Intex варира между 1000 лв. до 3000 лв. в зависимост от размера и видовете масаж.

        5. Въздушен масаж- познат още като перлена вълна. Този масаж е наличен във всички джакузита от гамата на Intex. Предлага нежен повърхностен масаж на тялото, спомагащ за отпускане и намаляване на напрежението и умората.

        6. Jet масаж- тази функция е характерна за високият клас хидромасажни вани и джакузи Intex от серия Delux. Представлява дълбок масаж с насочена водна струя. Спомага за разбиване на подкожната мастна тъкан в зоната на бедрата и ханша. Подобрява кръвоснабдяването в масажираните зони и допълва ефекта на въздушният масаж. Тази функция се изпълнява от допълнителна джет помпа .

       7. Външна употреба- може да използвате вашето джакузи Intex в дома или градината. Температурата на околната среда трябва да надвишава 4 градуса.

       8. Ефективна механична филтрация на водата- картушният филтър пречиства водният обем събирайки и най- дребните замърсявания о 0,4 микрона.

       9. Твърди стени с карбонови нишки и въздушни камери- нова технология, която гарантира изключителна здравина. Може да сядате на борда на надуваемото джакузи без опасност от пропадане или преобръщане на коритото.

      10. Дезинфекция със солена вода- вече е възможно! За ценителите на екологичните и безвредни за здравето технологии Intex предлага серията Delux. Водата в джакузито се дезинфекцира от бактерии и микроорганизми посредством сол. Този метод свежда до минимум възможните алергични реакции от класическите дезинфектанти за вода. Единственото което трябва да направите е да изсипете пречистена нейодирана сол във водата.