Ако стоиш пред дилемата дали ти трябва басейн в двора, ще ти дадем 6 причини да кажеш ДА.

1. Достъпна цена и разнообразие от модели - лесно можеш да избереш точният модел, съобразен с личните предпочитания.

2. Моделите с надуваем ринг са лесни за монтаж, а тези с конструкция ще ви очароват с практичност и здравина.

3. Място за плуване, игра и отдих - твоят домашен басейн ще стане любимо място на цялото семейство. Един съвет от нас: В по- големият басейн ще има повече място за всички. Насладете се на любимите си занимания - плувайте или играйте на водна топка, винаги когато пожелаете.

4. Деизинфекцията и чистотата са изцяло във ваши ръце. Безопасна среда гарантирана лично от вас. Дезинфекцията се осъществява посредством хлорни продукти, които ти сам избираш. За твоя басейн ти гарантираш използването на качествени и сертифицирани продукти за поддръжка на водата. Ограничения брой ползващи намалява замърсяването на водата и допълнително спомага за нейната поддръжка.

5. Използвай мястото рационално - когато инсталираш басейн INTEX, лесно може да го преместиш или да използваш мястото на есен за други цели.

6. Икономична поддръжка - водата в басейна се използва целият сезон без да се подменя. Само срещу 34лв. на месец ще можете да поддържате водата в басейна чиста и дезинфекцирана. Нека басейнът се превърне в любимото ви място за отдих и забавления…POOL Party.

Не забравяйте: Гаранцията на закупените басейни от пролетната кампания, започва да тече от 1.05.2020г.