Представяме ви революционната Hydro Aeration технология на филтрационните помпи Intex Krystal Clear™. Тя е инкорпорирана в абсолютно всички филтърни помпи на Intex – както в тези с картушен филтър, така и в тези с пясъчен филтър.

Патентованата технология за аериране Hydro на Intex подобрява циркулацията на водата и нейната чистота. Тази технология впръсква въздух във водата, който ускорява циркулацията и обединява фините частици в по-големи клъстери, които могат да бъдат филтрирани по-ефективно. Аерирането влияе върху минералите като манган и желязо чрез окисляване за постигане на максимална чистота на водата.

Как работи?

Фините частици във водата се събират и утаяват на дъното на басейна по време на процеса на аерация, което улеснява филтрирането и отстраняването на утайките чрез филтриращата система.

Чрез смесването на въздуха с водата процесът на аериране предизвиква окисляване на желязото и мангана, което премахва оцветяването на водата. Резултатът е искряща вода в басейна, която изглежда и се усеща чудесно!

Увеличаване на отрицателните йони на повърхността на водата

Доказано е, че увеличените отрицателни йони подобряват свежестта на въздуха около басейна, тъй като премахват замърсителите на въздуха и неутрализират свободните радикали, които влияят на качеството на въздуха.

"Всичко е в мехурчетата"

 

  1. ПО-ДОБРА ЦИРКУЛАЦИЯ И ФИЛТРАЦИЯ НА ВОДАТА В БАСЕЙНА: При процеса на аерация фините частици във водата се обединяват, окрупняват и утаяват на дъното на басейна. Това улеснява тяхното филтриране и отстраняване. Резултатът е по-чиста, по-здравословна и по-приятна за ползване вода.

  2. КРИСТАЛНОЧИСТА И ПЕНЛИВА ВОДА: Процесът на аерация води до окисляване на желязото и мангана във водата и по този начин – до елиминиране на нейното оцветяване. Резултатът е кристално чиста и пенлива вода, която изглежда и се усеща страхотно!

  3. ПОВЕЧЕ ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ЙОНИ НА ВОДНАТА ПОВЪРХНОСТ: По-високите нива на отрицателни йони на водната повърхност водят до по-високо качество и до по-голяма свежест на въздуха около басейна, тъй като неутрализират свободните радикали и премахват замърсителите на въздуха.